Pateu de casa de ficatei de pui

de Mihaela11_jo in Ficat, 23 Ian 2012 | 5100 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficatei de pui( proaspeti)  
  • 2 cepe mari  
  • 1 lingurita de sare( sau dupa gust)  
  • 1/2 lingurita piper proaspat macinat( sau dupa gust)  
  • 2 pachete de unt( 400 g)  
  • ulei de masline  
  • 1 lingurita de mustar
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu de casa de ficatei de pui:

Ceapa se taie pestisori si se caleste in ulei de masline intr-o cratita anti-aderenta pana devine sticloasa. Se curata ficateii de pui si se adauga la ceapa; se acopera cratita cu un capac si se lasa la foc mic pana s-au prajit bine . Se lasa sa se raceasca ,apoi se mixeaza cu mixerul vertical pana devine o pasta omogena.

Intr-un bol se mixeaza untul scos din timp de la frigider pana devine spumos; se adauga o lingurita de mustar si apoi treptat pasta de ficatei. Se mai adauga sare dupa gust.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu de casa de ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateu de casa