Pateuri cu carne

de Geanina87 in Aperitive / Garnituri, 8 Mar 2012 | 14988 vizualizari

 

Sunt foarte bune la gust.Din pacate nu prea mi-a iesit aspectul.Sunt prea mari,dar data viitoare cand o sa mai fac pateuri, promit ca o sa ma straduiesc sa iasa ceva mai mici.Am sa fac si poze mai multe.

 

INGREDIENTE

  • 250 g margarina( osanza,untura sau 250 ml ulei)
  • 250 ml lapte caldut
  • 2 oua
  • 1 cubulet de drojdie
  • sare
  • faina cat cuprinde
  • Umplutura pateuri: 
  • 1 kg carne tocata vita sau amestec
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • faina putina
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu carne:

Se amesteca ingredientele si se face un aluat care se lasa la dospit 35-40 minute, dupa care intr-un vas separat se pregateste umplutura.Dupa ce a crescut aluatul,se intinde o foaie pe masa de lucru,asezam umplutura si rulam.Taiem ruloul cam la fiecare 5 cm.Ungem tava cu ulei,o tapetam cu faina si asezam pateurile pe care le ungem cu ou.Dam la cuptorul preincalzit. Se servesc calde sau reci ca aperitiv sau ca mic dejun.

TIPS-URI

1

Carnea tocata se poate inlocui cu branza sau ciuperci

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu carne