Pateuri rapide cu branza feta

de Oana in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2010 | 20961 vizualizari

 

Bune de rontait!

 

INGREDIENTE

  • un pachet de aluat foietaj congelat
  • un ou
  • 100 g branza feta
  • 50 g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri rapide cu branza feta:

Aluatul se lasa la dezgetat, apoi se taie in lungime pe jumatate. Oul se bate bine cu branza feta maruntica, pana se obtine o compozitie cremoasa. Se unge foaia de aluat cu aceasta compozitie, se ruleaza pe lungime, apoi se taie cu cutitul in rulouri de 3-4 cm. Se aseaza in tava pe hartie de copt, se presara cascaval ras si se pune tava in cuptorul incins, la foc mediu, pana se umfla si se rumenesc usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri rapide cu branza feta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Oana 1

11.01.2010, 00:57

Teo, pai cand am mai cumparat? Cred ca n-am mai folosit de cativa ani...dar Vlad tot da tarcoale la o patiserie de langa piata...si am zis ca mai bine i le fac eu

Ellena 1

25.10.2010, 23:30

buna oana,am facut si eu pateuri dupa reteta ta, f.bune

elena1988 1

03.03.2011, 18:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]