Penne rigate cu legume gratinate

de vio_dreams in Penne, 15 Noi 2013 | 19761 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr penne rigate
  • 300 gr legume mixte
  • 1 buc praz
  • 150 gr cascaval
  • 50 gr parmezan
  • 150 ml lapte
  • 150 ml smantana
  • 50 gr unt
  • 1 lingurita oregano
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne rigate cu legume gratinate:

Fierbem pastele conform indicatiilor de pe ambalaj apoi le trecem prin jet de apa rece. Intr-un vas innabusim in doua linguri de unt prazul taiat rondele si legumele. Ungem o tava termorezistenta cu unt. Amestecam pastele cu legumele si le punem in tava.

Facem un amestec din lapte, smantana, parmezan, sare, piper si oregano. Amestecul obtinut il turnam in tava peste paste si legume.

Dam tava la cuptor pana cand compozitia este legata si usor rumena desupra.

Radem deasupra cascavalul.

Dam din nou la cuptor pana ce acesta se va topi formand o crusta frumoasa. Se servesc calde.

TIPS-URI

1

Eu am folosit legume congelate iar amestecul a continut: cartofi, brocoli, morcov si ciuperci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne rigate cu legume gratinate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne cu legume si sos provensal