Pernite cu 3 feluri de branza

de lira in Aperitive / Garnituri, 4 Aug 2010 | 24933 vizualizari

 

variana xxl de la Fornetti cu telemea,

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aluat foietaj (eu am folosit Alpin)
  • 350-400 g amestec de branzeturi (feta, telemea, cascaval)
  • 1 lingurita busuioc
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pernite cu 3 feluri de branza:

Sare nu a mai fost nevoie sa pun pentru ca a fost destul de sarata telemeaua si branza feta.

Aluatul il lasam la decongelat la temperatura camerei in jur de 1 ora - 1 ora jumate.

Pentru umplutura amestecam branzeturile, cu oul si busuiocul pana se omogenizeaza.

Cu o rola de taiat pizza taiem patrate cu o latura de 5 cm. Punem o lingurita de umplutura pe fiecare patrat, iar peste el mai punem un patrat care va fi taiat cu o rola pentru decorat aluat

Pernitele se pun intr-o tava unsa cu ulei sau cu hartie de copt si se dau la cuptor pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pernite cu 3 feluri de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinte - langosi cu smantana, cascaval si usturoi