Peste alb cu sos de rosii la cuptor - reteta portugheza

de Catalina L in Peste, 15 Iun 2018 | 3834 vizualizari

 

O reteta portugheza, foarte usor de facut.
Sezonul rosiilor frumoase se apropie, il puteti face cu rosii proaspete, eu aveam inca sos de rosii facut de casa - reteta aici.
O reteta pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2018 ! 
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/06/peste-alb-cu-sos-de-rosii-la-cuptor.html
 
 

 

INGREDIENTE

  • 750 g de fileu de peste alb putin gras
  • 400 g sos de rosii de casa sau 6 rosii proaspete sau 1 conserva de 400 g cu rosii intregi
  • 5 cepe verzi
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 ardel rosu
  • 10 cl de ulei de masline
  • 5 cl de vin alb
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste alb cu sos de rosii la cuptor - reteta portugheza:

Incalziti cuptorul la 180°C.

Puneti pestele intr-o tava pentru cuptor. Condimentati cu sare si piper. Depuneti deasupra sosul de rosii.

Curatati ceapa si usturoiul si tocati-le marunt. Puneti-le peste sosul de rosii. Decorati cu lamele de ardei rosu.

Turnati vinul si uleiul peste peste.

Dati la cuptor timp de 20 minute.

Serviti cu orez natur. Este delicios.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste alb cu sos de rosii la cuptor - reteta portugheza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

kytz 1

17.06.2018, 07:19

Îmi place mult peștele gătit așa!

Rocsi 1

18.06.2018, 20:45

Aici ii trimit pe ai mei, ca ei mananca peste!

dantes 1

19.06.2018, 11:36

Bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salau crocant cu sofran