Peste cu sos de rosii cherry.

de Adele in Peste, 9 Oct 2014 | 4316 vizualizari

 

O cina usoara si rapida ..pentru cei care iubesc pestele.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr peste congelat (Macrou).
  • 400 gr conserva rosii cerry.
  • 100 gr masline negre.
  • 10 caperi.
  • 2 catei de usturoi.
  • 2 linguri de ulei de masline.
  • sare.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu sos de rosii cherry.:

Pentru inceput se pune o tigaie pe foc cu ulei si cand se incalzeste bine se pune si usturoiul ,se adauga si pestele si se acopera cu un capac,din cand in cand se intoarce pe o parte si pe alta.Se adauga caperi si maslinele ,sucul de rosii si se lasa in continuoare la foc potrivit pentru 15 -20 de minute,pana sucul si apa scad si devin sos.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

Eu am scos bucatile de peste cand acestea au devenit moi si le-am curatat de piele si oase.

2

Se poate face cu orice tip de peste congelat sau proaspat.

3

Se poate face si la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu sos de rosii cherry." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]