Peste dorada pane

de nadina73 in Peste, 11 Apr 2010 | 10127 vizualizari

 

este o carne alba foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • peste 2 bucati
  • sare,piper
  • 2 oua
  • fain alba
  • ulei pt prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste dorada pane:

Se curata pestele , se taie bucatele se sareaza si se pipereaza, apoi se lasa 1 ora la rece

Se da `pestele prin ou,  apoi prin faina si iar prin ou si iar prin faina de doua ori apoi se prajeste in ulei

Se poate da prin pesmet si devine mai crocant,.

Se serveste cu garnitura de cartofi si mujdei sau mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste dorada pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

mariac 1

13.04.2010, 10:16

ce bun e pestele si probabil cu mujdei si cu nuca,bun bun

nadina73 1

14.04.2010, 22:31

da asa e super bun,multumesc mult buni

dicarmencitta1957 1

18.04.2010, 23:41

Super,arata de nota 10 si 5 furculite.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]