Peste la cuptor cu mazare si branza

de danielaR in Pangasius, 20 Sep 2013 | 4349 vizualizari

 

aceatsa reteta este dietetica si sanatoasa

 

INGREDIENTE

  • 6 fileuri mari de pangasius
  • 2 oua
  • 1 conserva mazare
  • 300gr branza
  • 150 gr smantana
  • sare
  • decor: brocoli
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor cu mazare si branza:

Pestele se fierbe la aburi

Se aseaza intr-un vas yena pe care l-am uns cu ulei de masline

Se bat la mixer ouale cu branza si smantana, se adauga mazarea si se amesteca cu lingura 

Se toarna aceasta compozitie peste peste si se da la cuptor pana se rumeneste

E super buna

Ca decor am folosit brocoli fiert la aburi

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor cu mazare si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pangasius la cuptor