Peste marinat

de Denissa in Peste, 8 Oct 2011 | 6512 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg peste ( eu am folosit novac)
  • 3 cepe potrivite
  • 2 morcovi
  • sare
  • boabe de piper
  • 2 foi de dafin
  • 1 lingura de bulion
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste marinat:

Se ia pestele si se curata ( de solzi, de intestine etc. dupa caz). Se spala si se taie in bucati potrivite.

Separat ceapa se curata si se taie pestisori. Morcovii se curata si se taie in 2 pe lung si apoi feliute.

Se pune ceapa la calit in ulei. Dupa ce s-a aurit se adauga morcovul taiat. Cand s-a inmuiat morcovul se adauga bulionul, apoi pestele.

Se adauga apa cat sa acopere pestele ( sau mai putina, in functie de cat sos doriti). Se adauga boabele de piper, foile de dafin si zaharul. Se potriveste de sare si se lasa la fiert pana e pestele gata.

Se poate servi cu mamaliguta.

TIPS-URI

1

zaharul accentueaza gustul dulce al pestelui

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste marinat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macrou marinat