Peste pangasius in crusta de malai si garnitura de orez basmati

de mamaieelena in Pangasius, 30 Apr 2012 | 6815 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de peste pangasius
  • 150 g malai
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • 1 cana orez(garnitura)
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste pangasius in crusta de malai si garnitura de orez basmati:

Pestele se spala si se tamponeaza cu hartie prosop apoi se portioneaza dupa preferinta. Se asezoneaza pestele cu sare si piper.

Iintre timp se pune pe o farfurie plata faina de malai. Se pune pe foc tigaia cu ulei la incins. Pestele se da prin malai si se pune la prajit la foc potrivit se lasa sa faca crusta aurie si apoi se poate praji si pe cealalta parte.

In timp ce se prajeste pestele se pune apa la foc cu sare pentru orez. Masura este cana de cafea (pentru mine) de 150g. Cand clocoteste apa se pune orezul spalat in 2-3 ape. Se lasa la foc mic dupa ce a inceput sa clocoteasca nu se mai amesteca cu lingura in cratita se lasa sa scada apa. Cand s-a terminat de prajit pestele este gata si orezul.Pofta buna.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pangasius in crusta de malai si garnitura de orez basmati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de pangasius pane