Pesto Alla Genovese

de mimmi in Sosuri, 19 Ian 2013 | 4051 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 mana cu frunze de busuioc
  • 100 ml ulei de masline
  • 2-3 catei de usturoi
  • linguri muguri de pin
  • 100 g parmezan ras putina sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pesto Alla Genovese:

Initial aceasta reteta se face intr-un mojar,dar eu cum nu am avut am facut totul in robotul de bucatarie si plus de asta se face si mult mai repede:P. Punem ingredientele,inafara de ulei in robotul de bucataie si blenduim totul pana devine o pasta. Scoatem compozitia intr-un bol,adaugam uleiul de masline,putin cate putin si amestecam pana devine un sos cremos. Se consuma pe moment cu paste sau se poate pastra in frigider intr-un borcan inchis pentru cateva zile.. Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pesto Alla Genovese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]