Piept cu legume la gratar

de ianculubita in Pui, 28 Apr 2011 | 3954 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1piept de pui
  • 1ceapa rosie
  • 1ardei gras
  • 1dovlecel
  • sare,piper
  • 2linguri ulei de masline
  • zeama de la 1/2lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept cu legume la gratar:

Pieptul,fara os,fara piele,spalat,uscat,feliat,se pune intr-un bol,se condimenteaza,se adauga uleiul si zeama de lamaie,se amesteca apoi se lasa 20min;legumele se curata se spala,ceapa si ardeiul se taie bucati mari iar dovlecelul si rosia rondele;pe gratarul de tefal incalzit bine se pun bucatile de pui si legumele iar dupa 2-3min se intorc;se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept cu legume la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]