Piept de pui la gratar cu mujdei de usturoi si iaurt

de iry-gabriela in Pui, 23 Mai 2012 | 5539 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui ,
  • sare,
  • piper,
  • 200 ml vin alb,
  • 5 catei de usturoi,
  • ulei,
  • 125 g iaurt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la gratar cu mujdei de usturoi si iaurt:

Se ia pieptul de pui si se spala dupa care se taie in bucati pe lung cat mai subtiri. Se da cu sare si piper dupa gust si se adauga vinul alb si se lasa peste  noapte pentru a se patrunde vinul in carne. A doua zi se pune pe gratar pieptul de pui si se lasa sa se faca bine intorcand pe ambele parti.

Separat se curata usturoiul si se piseaza, se adauga ulei si sare si se amesteca cu iaurt.   

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar cu mujdei de usturoi si iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceva perfect pentru cina