Piept de porc la tigaie

de luminita20_2006 in Porc, 3 Apr 2011 | 14711 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati piept de porc
  • 250 ml vin alb
  • 2 linguri sos soia
  • 4-5 catei de usturoi
  • condimNet picant
  • rozmarin
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc la tigaie:

Intr-un vas se amesteca vinul cu sosul de soia, se pun felii de usturoi, condimetul picant apoi se pune carnea si se lasa la frigider 3 ore.

Dupa 3 ore se pune un pic de ulei in tigaie. Cand s-a incins se pune carnea si se lasa sa se prajeasca cu capac.(intai carnea va lasa apa) ; dupa 15 min cand incepe sa scada apa lasata de carne se pune marinada in care a stat si se lasa tot cu capac pana cand scade.

Se serveste cu ganitura de orez/ cartof.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

epurasha2bb 1

04.04.2011, 08:46

ce biene arata, nu am mai mancat de mult asa ca imi ploua in gura !

RuxyRux 1

04.04.2011, 09:05

Suuuper

Ghita Si ElisabetaGligor 1

04.12.2018, 09:04

Un prinz minunat de mult nu am mincat asa bunatate!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Porc cu cus-cus