Piept de porc la tigaie

de luminita20_2006 in Porc, 3 Apr 2011 | 14783 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati piept de porc
  • 250 ml vin alb
  • 2 linguri sos soia
  • 4-5 catei de usturoi
  • condimNet picant
  • rozmarin
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc la tigaie:

Intr-un vas se amesteca vinul cu sosul de soia, se pun felii de usturoi, condimetul picant apoi se pune carnea si se lasa la frigider 3 ore.

Dupa 3 ore se pune un pic de ulei in tigaie. Cand s-a incins se pune carnea si se lasa sa se prajeasca cu capac.(intai carnea va lasa apa) ; dupa 15 min cand incepe sa scada apa lasata de carne se pune marinada in care a stat si se lasa tot cu capac pana cand scade.

Se serveste cu ganitura de orez/ cartof.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

epurasha2bb 1

04.04.2011, 08:46

ce biene arata, nu am mai mancat de mult asa ca imi ploua in gura !

RuxyRux 1

04.04.2011, 09:05

Suuuper

Ghita Si ElisabetaGligor 1

04.12.2018, 09:04

Un prinz minunat de mult nu am mincat asa bunatate!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Porc cu 5 arome chinezesti