Piept de porc umplut cu carnati

de adela1981 in Porc, 6 Oct 2012 | 3672 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de carnati proaspeti ( subtiri, 250 gr )
  • 4 felii de piept de porc ( 400 gr )
  • sare, piper negru
  • boia de ardei iute
  • cimbru, maghiran ( uscat)
  • 250 gr ciuperci
  • 1 ardei gras ( galben / rosu/ verde )
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 2-3 linguri ulei de masline/ floarea soarelui
  • 100 ml vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc umplut cu carnati:

Pieptul de porc se bate putin , sau sa fie felii mai subtiri. Se condimenteaza cu sare, piper negru, boia de ardei iute, cimbru si maghiran. Se aseaza cate un carnacior pe fiecare felie si se ruleaza, se prind cu bete de frigarui. Ciupercile se spala bine  si daca sunt mai mari se taie in doua sau patru, daca nu, atunci se lasa intregi. Ardeiul spalat se taie fasii mai mici, ceapa se taie solzisor, iar usturoiul marunt. Se aseaza carnea intr-o tava de friptura sau vas termorezistent. Asezam legumele, se mai presara foarte putina sare peste ele. Apoi se stropeste cu uleiul si se toarna vinul. Acoperim  cu o hartie de copt si introducem in cuptorul incalzit 30 min. Dupa aceea luam hartie si mai lasam 20-30 min , stropim din cand in cand cu sosul din tava. Servim cu cartofi natur, sau cu garnitura preferata ( care o doriti ).

Pofta buna!!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc umplut cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de porc cu sos de usturoi