Piept de pui cu cartofi si samantana

de bahna_violeta in Pui, 15 Noi 2012 | 5193 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g piept de pui
  • 3 cartofi
  • 3 linguri de smantana
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu cartofi si samantana:

Pieptul de pui il taiem in 2 si il punem la cuptor condimentat cu sare si piper.

Ca garnitura facem cartofi cu smantana, curatam cartofii de coaja ii taiem cubulete si ii punem la prajit. Dupa ce s-au calit un pic punem samtana si putina sare. Lasam sa se faca cartofi si dupa ii servim cu pieptul de pui rumenit scos din cuptor.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu cartofi si samantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi Dauphinoise cu pui si ciuperci