Piept de pui cu ceapa verde si branza caciotta

de Bya Ralu in Pui, 21 Apr 2015 | 4692 vizualizari

 

Caciotta este o branza mai moale italieneasca

 

INGREDIENTE

  • piept de pui
  • 1 fir de ceapa verde
  • unt
  • 50 ml vin rose
  • branza caciotta
  • sare/piper alb
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ceapa verde si branza caciotta:

Pieptul de pui se taie cuburi potrivite, se pun intr-o tigaie wok cu un cub de unt la prajit.

Se adauga dupa cateva minute vinul rose,se lasa pana se evapora alcoolul si se adauga ceapa verde taiata feliute.

Se lasa sa se rumeneasca pieptul de pui bine (si sa se faca) daca mai este nevoie se mai adauga putin unt.

Se condimenteaza si se adauga bucatiile de branza Caciotta taiata cuburi si o felie de unt.

Se amesteca bine si se serveste cald.

TIPS-URI

1

se orneaza cu patrunjel proaspat

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ceapa verde si branza caciotta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pui cu sos de ciuperci