Piept de pui cu chili si cherry

de Corinuta in Pui, 19 Apr 2011 | 5373 vizualizari

 

O reteta foarte simpla, dar care m-a vrajit. Carnita de pui ramane frageda, e putin picanta si o poti servi cu orice, chiar si numai cu o salata.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura pasta chili
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 4-6 rosii cherry
  • 1 mana de masline negre
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu chili si cherry:

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade. Se amesteca uleiul cu pasta de chili si cu oregano. Pieptul de pui se condimenteaza cu sare, se unge cu acest amestec si se aseaza intr-o tava. Se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor.

Dupa 15 minute se scoate folia si se aseaza in tava rosiile si maslinele. Se da la cuptor pentru inca 15 minute. Gata!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu chili si cherry" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele de pui in aluat pufos cu bere