Piept de pui cu coppa si cascaval la cuptor

de Bya Ralu in Pui, 31 Mai 2019 | 2757 vizualizari

 

"Retete pentru mese in familie"
 

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • felii de coppa ( se poate folosi sunca, bacon, ceea ce doreste fiecare)
  • frunze de busuioc
  • cascaval delaco
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu coppa si cascaval la cuptor:

Pieptul de pui se curata, se spala, se usuca cu un servet de bucatarie, se taie si se condimenteaza pe ambele parti.

Se pune o frunza de busuioc, felii de coppa si felie de cascaval.

Se inchide pieptul de pui cu scobitori si se pun intr-o tava pe hartie de copt, in cuptorul preincalzit.

Se intoarce dupa 20 minute si se lasa pana se rumeneste deasupra.

Se serveste cu orice garnitura.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu coppa si cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele umplute