Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de -Marius- in Pui, 11 Feb 2018 | 5170 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: piept de pui cu mustar, la punga, pui, friptura, muschi pui, pui la punga, retete Pui
Pieptul de pui se spala, se condimenteaza cu sare, piper si condimente pentru pui, apoi se unge cu mustar.
Se pune intr-o punga pentru gatit si se da la cuptor.
Dupa 45 de min, se scoate din punga si se mai lasa cateva min, pana se rumeneste.
de bucatarasa 1
de MotanLaOale 8
de Sidy 4
Auras12 1
Delicios
miki_a 1
Grozav!
RuxyRux 1
Foarte bun!
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de oanapl 8
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 18:17
la 09:32
ieri la 10:43
pe 20.04 la 18:11
pe 18.04 la 22:32
3 comentarii
3 voturi
Valclaudia
vasimur
MotanLaOale
Sim0na 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
cristina1985 4
cati 1
Georgeta1981 1
cristyn 1
Constelatialeu 9
2468 puncte
RODIMUR 8
2101 puncte
vasimur 4
191 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
cristinutanicolita 3
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!