Piftie de cocos

de mihasara in Pui, 18 Mai 2015 | 3007 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cocos de tara
  • 2 morcovi
  • usturoi dupa gust
  • sare
  • piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftie de cocos:


    Portionam carnea, o spalam si o punem la fiert in apa rece.
    Apa  trebuie sa fie cu 5-6 cm peste carne.
    Se lasa la fiert la foc potrivit spre mic, pana scade la jumatate si carnea este fiarta.
    Luam de pe foc si scoatem carnea.
    O lasam sa se raceasca putin si o dezosam.
    In zeama ramasa se adauga dupa gust usturoiul pisat si sare daca mai este nevoie.
    Se strecoara indepartand legumele si usturoiul.
    Carnea se aseaza in forme peste ea punandu-se zeama.
    O lasam la rece pana se incheaga bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cocosel condimentat in lapte cu mancare de mazare si mamaliguta