Piept de pui cu nuci caju

de simona72 in Pui, 4 Feb 2015 | 4399 vizualizari

COMENTARII (18)

Mitinita 1

04.02.2015, 18:29

sa nu-mi zici ca butoias de sake ai acolo faina mancare ai facut. Dar ii plin butoiasul? Mmm, cu pui si caju, tare bun? Auzi, dar butoiasul ii doar de decor? ))

simona72 1

04.02.2015, 18:37

Miti) da, butoiasul e plin. E un cadou primit din partea unui prieten drag care este si nasul lui Bogdan. Ne conversam acum cu el din Japonia

simona72 1

04.02.2015, 18:38

Apropo, nu-mi place sake-ul ala adica tot palinca noastra e mai buna

Mitinita 1

04.02.2015, 18:41

eu am apucat sa-i dau de gust

Bunica 1

04.02.2015, 18:46

Place tot ce-ai pus acolo!

Xandrinne 1

04.02.2015, 18:51

Tare bun!!

Corinuta 1

04.02.2015, 18:57

ce fain arata! si ce-mi place caju!

MotanLaOale 1

04.02.2015, 19:07

bun bun

simona72 1

04.02.2015, 19:25

Multumesc!

Ina 1

04.02.2015, 19:46

Rocsi 1

04.02.2015, 21:07

Imi place ca mancati preparate asa diverse...

Bucataras Medi 1

04.02.2015, 21:08

imi place.

MOKUSKA 1

04.02.2015, 21:41

oauuu ce interesanta

simona72 1

04.02.2015, 21:54

mihaelar63 1

04.02.2015, 23:13

Ei , te-ai jucat putin cu alte bucatariimai de la soare rasare Eu servesc suna delicios

anca_rm 1

05.02.2015, 11:35

pfffff asta merge direct la favorite

mirela0911 1

06.02.2015, 15:16

Ce bun ai facut aici!

elucubratiiculinare 1

08.02.2015, 17:04

mmmm ce bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in crusta de nuci si salata calda de linte