Piept de pui cu smantana si ciuperci

de madab in Pui, 6 Feb 2015 | 18413 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g piept de pui
  • 300g ciuperci
  • 200g smantana
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • faina
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu smantana si ciuperci:

Pieptul de pui se spala si se taie fasii micute si subtiri Si se pune la fiert cu putina sare ,se spumeaza. Ciupercile se curata si se taie in 4. Ceapa se curata si se taie pestisori. 

Ceapa se pune intr-o tigaie, in ulei sa se inmoaie putin ,nu sa se caleasca. Cand s-a inmuiat se pune o lingura de faina si se caleste 1-2minute. Se fierbe la foc mic; se pune putina zeama de la pui sa iasa ca un sos.

Se adauga smantana si se lasa la fiert inca vreo 5 minute. Se adauga ciupercile. Se mai lasa 10 minute, se pune puiul si se lasa pe foc pana sosul e destul de consistent.

Se serveste cu mamaliguta. Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smantana si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos de smantana si blue cheese cu cartofi gratinati