Piept de pui cu struguri

de Bucataras Medi in Pui, 21 Apr 2010 | 6184 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 2 piepti de pui dezosati
  • - 1 strugure
  • - 1 ceasca de cafea
  • - 1 lingurita zahar brun
  • - sare, piper
  • - ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu struguri:

 Se indeparteaza pielea de pe pieptul de pui, se spala si apoi se taie in doua ,in lungime. Fiecare bucata de piept se cresteaza in 3-4 locuri transversal.

Separat se face urmatorul amestec:cafeaua se amesteca cu piperul, sarea si zaharul. Bucatile de piept se tin la macerat in acest amestec circa 2 ore dupa care in fiecare crestatura se aseaza cate o boaba de strugure(se poate folosi mere, portocale,mandarine).

Se aseaza carnea intr-o cratita in care am pus putin ulei si putina apa si se da la cuptor circa 20-30 min. Cand carnea este rumenita se scoate din cuptor si se serveste alaturi de o garnitura. Eu am folosit drept garnitura cartofi natur si mini carote.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu struguri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]