Piept de pui in bere lemon

de anca_rm in Pui, 20 Sep 2013 | 4522 vizualizari

 

Daca ati observant imi place sa gatesc cu bere sau vin . Vin si azi cu o reteta de pui cu bere lemon.

 

INGREDIENTE

  • o jumate piept de pui
  • 150 ml bere cu lamaie
  • O jumate de ceapa
  • O jumate ardei rosu
  • O jumate lamaie
  • Sare
  • Piper
  • 2 linguri ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in bere lemon:

Feliem pieptul de pui in fasii lungi (de-a lungul ) si de grosimea unui deget si il punem la marinat pentru 1 ora cu sare , piper si zeama de la o jumate de lamaie

In acest timp pregatim ceapa , pe care o curatam si taiem dupa dorinta , la fel si ardeiul .

Intr-o tigaie punem uleiul la incins si ceapa .

Lasam pana cand ceapa se caleste putin  (devine transparenta ) , punem  ardeiul si pieptul de pui.

Lasam pana cand pieptul de pui se albeste pe albele parti si  adaugam berea .Berea cu lamaie fiind dulce se caramelizat usor si  formeaza un soc delicios.

Asteptam  pana scade si daca mai trebuie mai puteti adauga sare si piper dupa gust .

P.S. Berea ajuta la fragezirea carnii .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in bere lemon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]