Pui in sos de bere neagra

de ianculubita in Pui, 26 Mai 2013 | 4438 vizualizari

 

Daca e duminica,sa ne rasfatam putin!!

 

INGREDIENTE

  • Pentru 1 persoana
  • 2 copanele
  • 1/2 cutie cu bere neagra
  • 2 linguri ulei de masline
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura amestec buquet garni(din comert)
  • 1 lingura sos curry
  • 1 lingurita paprika
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • Garnitura
  • 100 g pastai congelate
  • 100 g baby carrote
  • 1 lingurita unt
  • 1 catel de usturoi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in sos de bere neagra:

Intr-un bol amestecam pasta curry cu bouquet garni, paprika, sare, piper si ungem copanelele cu pasta rezultata. Le punem in tava, adaugam uleiul, berea, usturoiul pisat si busuioc taiat sau uscat. Acoperim si lasam la cuptor 20 minute, dupa care descoperim si mai lasam sa se rumeneasca 5 minute.

In acest timp punem la fiert in apa cu sare pentru 5 minute pastaile si morcovul, le scurgem si le sotam intr-o tigaie cu unt incins si usturoi taiat

Servim copanelele pe farfurie cu sos, alaturi de legume sotate.

TIPS-URI

1

pentru legume sotate se pot adauga si alte legume gasite prin frigider

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in sos de bere neagra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

adasev12 1

26.05.2013, 13:38

adry88 1

26.05.2013, 13:41

yammy!

danakarin 1

26.05.2013, 22:45

Foarte bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in bere lemon