Piept de pui la cuptor cu cus-cus

de Irina in Pui, 14 Oct 2015 | 7108 vizualizari

 

Cina pentru doi. :)

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui (Puiul fermierului)
  • 100 g cus-cus
  • 1 cub de unt
  • 4 catei de usturoi
  • ardei capia (cateva fasii)
  • patrunjel proaspat
  • 5-6 masline
  • 2 rosii
  • 2 buchetele de broccoli
  • salata verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la cuptor cu cus-cus:

Pieptul de pui l-am condimentat cu sare, piper si plante aromate, l-am stropit cu suc de rosii, putin ulei si am adaugat cativa catei de usturoi. L-am pus la cuptor.

Am pregatit apoi cus-cusul: intr-o tigaie am pus untul la topit, am adaugat usturoiul tocat marunt si ardeiul capia. Nu le-am lasat foarte mult pe foc si am adaugat cus-cusul. Am amestecat si am adaugat 2 cesti cu apa. 

In cateva minute e gata. Am condimentat cu sare si putin chili, dupa care am adaugat patrunjel tocat.

Am feliat pieptul de pui, l-am asezat pe un pat de salata, alaturi am aranjat cus-cusul, rosiile feliate, maslinele, buchetelele de broccoli si cateva fire de patrunjel proaspat. Un decor colorat si apetisant. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la cuptor cu cus-cus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui