Piept de pui pane

de Doralinda in Pui, 7 Mar 2013 | 9211 vizualizari

 

E o reteta cunoscuta si usoara, dar fiecare o pregatim in felul nostru, deci eu va descriu cum o prepar.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr piept de pui
  • 2 oua
  • putina faina
  • 1 ceasca pesmet
  • 2 linguri gris fin
  • ulei ptr prajit
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui pane:

Amestecam pesmetul cu gris si lasam deoparte, apoi taiem pieptul de pui in felii subtiri, le saram si punem putin piper, le dam prin faina, apoi prin ouale batute  si la urma prin pesmet. Le prajim la foc intens cateva minute pana vedem ca a prins o culoare aramie. Le scoatem pe o farfurie in care am pus hartie absorbanta ptr a se scurge uleiul.

TIPS-URI

1

Grisul ajuta ca pieptul de pui sa ramana crocant chiar mai multe ore de la pregatire, ptr ca ajuta la absoarberea umiditatii, deci nu ezitati si faceti aceasta combinatie, veti vedea ca nu va fi moale crusta, iar carnea va ramane frageda in interior!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crispy Strips