Piept de pui pane

de Gicuta in Aperitive / Garnituri, 28 Mar 2015 | 5949 vizualizari

 

Rapid si delicios!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 3 oua
  • 2 linguri mustar
  • sare ( vegeta)
  • piper
  • 3-4 linguri cu faina
  • ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui pane:

Pieptul de pui se spala, se sterge si se taie felii subtiri. Se asezoneaza cu sare (vegeta) , piper si se lasa la macerat in frigider

In acest timp batem cu telul ouale ,adugam mustarul si un praf de sare (vegeta) si in cele din urma punem faina si amestecam pana compozitia devine ca o smantana . Aceasta compozitie se amesteca cu  feliile de piept de pui si se prajesc in ulei incins .



Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel vienez de pui