Piept de pui umplut cu ciuperci

de angyb in Pui, 11 Ian 2013 | 4052 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 jumatati de piept de pui
  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 2 linguri de smantana
  • sare,piper
  • 15 felii de bacon
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut cu ciuperci:

Ceapa se caleste intr-un pic de ulei de masline dupa care se adauga ciupercile curatate si taiate marunt si se lasa la foc mic pana cand se evapora apa pe care o lasa. Adaugam 2 linguri de smanatana si le lasam sa mai dea un clocot.

Pieptul de pui se bate cu ciocanul de snitele pana cand se subtieaza,il condimentam cu sare si piper dupa care intindem deasupra amestecul de ciuperci si rulam cat mai strans.Rulam in jur feliile de bacon.

Asezam rulourile intr-o tava termorezistenta unsa cu un pic de ulei si turnam deasupra jumatate de pahar cu apa.

Dam la cuptorul preincalzit aproximativ o ora.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pui cu ardei si mustar