Piept de pui umplut si carnaciori la cuptor

de diaconta in Mancaruri cu carne, 17 Oct 2010 | 6360 vizualizari

 

Carnea de pasare ramane totusi preferata mea.

 

INGREDIENTE

  • 1 buc piept de pui (mai voinica)
  • 300 gr carne tocata de pui
  • 3 carnaciori proaspeti(adica neafumati)
  • 6 buc ciuperci mai marisoare
  • 2 morcovi
  • condimente pentru pui
  • piper
  • rozmarin,verdeata
  • smantana
  • 1/2 lingura amidon
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut si carnaciori la cuptor:

Pieptul de pui taiat felii mari (cat sa se poata umple) si carnea tocata se condimenteaza si se lasa la frigider.

Morcovii se curata si se taie rondele.Ciupercile se curata,se spala si se taie felii mai mari.

Pe feliile de piept de pui se pune carnea tocata si se inchid precum o carte.Pentru siguranta le-am prins cu scobitoare la capat,dar s-a dovedit ca nu era nevoie.

Intr-un vas de yena se pune putin ulei,se aseaza bucatile de piept ,carnatii si deasupra rondele de morcov.

Se pune supa de pui cat sa fie acoperite bine. Se dau la cuptorul incins cam 30 de minute.

Cand carnea este facuta de jumatate ,se adauga si ciupercile.

Cand este aproape gata amestecam putina smantana(3 linguri) cu putin amidon si turnam in tava peste sos.

Presaram verdeata si gata,punem alaturi o garnitura(eu am facut piure de cartofi) si ....pofta sa avem,ca de buuuuuuun nu mai vorbesc.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut si carnaciori la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (42)

Bucataras Medi 1

25.10.2010, 18:39

mi-ai pastrat ,da?..............in afara de ciuperci vreau tot ..........si hai serveste-ma mai repede ca mor de pofta................

diaconta 1

25.10.2010, 19:25

Roberta

diaconta 1

25.10.2010, 19:25

Doamna Maria acusica va servesc,nu pot sa va lasa sa asteptati prea mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in sos de mustar si castraveti