Piersici cu mascarpone

de alldaycooking in Dulciuri, 3 Mai 2011 | 4114 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piersici (eu am avut congelate)
  • 1 lingura miere
  • 5 linguri mascarpone
  • 4 piscoturi
  • afine
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piersici cu mascarpone:

Piersicile au fost feliate. Am oprit 4 feliute pentru decor, restul le-am pus la fiert cu foarte putina apa. Cand au fost usor moi, le-am luat de pe foc si le-am mixat pentru a obtine un piure fin.

Mascarponele l-am amestecat cu mierea, omogizand foarte bine compozitia. Piscoturile le-am rupt bucatele. .

Asamblare: intr-un pahar am pus 1/4 din piscoturile maruntite, am adaugat 1/4 din mascarpone, apoi 1/2 din piure-ul de piersici, 1/4 din piscoturi, 1/4 din mascarpone si am decorat cu 2 feliute de piersici si afine. Am pregatit 2 astfel de pahare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piersici cu mascarpone" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu iaurt si piersici