Piftele de cartofi

de Lau in Aperitive / Garnituri, 19 Mar 2011 | 6584 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 capatana usturoi
  • patrunjel
  • oregano
  • piper
  • condimente
  • sare dupa gust
  • pesmet
  • 3 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftele de cartofi:

se curata cartofii si se spala,

la fel procedam cu morcovii,

cartofii ii dam prin razatoare mica dupa care ii stoarcem bine,

dam si morcovul prin razatoare la fel il stoarcem,

curatam usturoiul si il pisam cu un pic de  sare,il adaugam peste cartofii,

adaugam si restul ingredientelor,amestecam bine dupa care cu mana uda formama piftlele cum dorim si le trecem prin pesmet dupa care le punem in uleiul incins,

le scoatem pe un prosop de bucatarie absorbant

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]