Piftele de cartofi

de Lau in Aperitive / Garnituri, 19 Mar 2011 | 6250 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 capatana usturoi
  • patrunjel
  • oregano
  • piper
  • condimente
  • sare dupa gust
  • pesmet
  • 3 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftele de cartofi:

se curata cartofii si se spala,

la fel procedam cu morcovii,

cartofii ii dam prin razatoare mica dupa care ii stoarcem bine,

dam si morcovul prin razatoare la fel il stoarcem,

curatam usturoiul si il pisam cu un pic de  sare,il adaugam peste cartofii,

adaugam si restul ingredientelor,amestecam bine dupa care cu mana uda formama piftlele cum dorim si le trecem prin pesmet dupa care le punem in uleiul incins,

le scoatem pe un prosop de bucatarie absorbant

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada aurie