Pita cu leurda la tigaie

de Lau in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2015 | 4633 vizualizari

 

M-am inspirat de pe blogul Oala Lumii

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingura zahar
  • 200 g iaurt
  • 5 linguri ulei
  • 1 legatura leurda
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pita cu leurda la tigaie:

Intr-un bol adaugam faina cernuta, sarea, zaharul si amestecam facem o gaura in mijloc adaugam drojdia dizolvata in putina apa calduta, iaurtul, uleiu si incepem sa framantam un aluat omogen si elastic (daca este nevoie adaugam iaurt sau faina).

Acoperim si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul.

Leurda o spalam si o scurgem bine de apa dupa care o tocam si o pisam cu un pic de sare.

Impartim coca in bucati egale pe care le vom intinde pe masa infainata

Coacem in tigaia incinsa si cand o intoarcem pe partea cealalta o ungem cu leurda.

Eu am amestecam leurda si cu branza topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pita cu leurda la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]