Piure cremos cu smantana

de Oana in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2010 | 20076 vizualizari

 

Foarte simplu si bun!

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi albi
  • o lingura cu unt
  • 2 linguri cu smantana
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure cremos cu smantana:

Cartofii se curata de coaja, se spala, se taie cuburi si se fierb. Se scurg apoi de apa, se adauga untul, smantana si sare dupa gust si se mixeaza bine. Gata!

TIPS-URI

1

Se mai poate adauga smantana, daca vreti sa iasa mai moale.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure cremos cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta in straturi, cu kaizer si specialitate daneza