Piure cu snitel de pui

de Lau in Pui, 16 Feb 2011 | 10129 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg cartofi
  • 1 piept de pui
  • 2 lg margarina
  • 400 g lapte
  • 2 oua
  • pesmet
  • condimente
  • ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure cu snitel de pui:

taiem pieptul de pui in felii, dupa care le batem, le condimentam si le lasam cat curatam cartofii si ii punem la fiert. Cartofi eu ii tai in 4 ca sa fiarba mai repede.

Batem ouale cu un pic de sare, punem intr-o farfurie pesmet si ne apucam de treaba. Luam cate o felie de pui si il dam prin ou apoi prin pesmet apoi iar prin ou,dupa care punem in tigaie. Uleiul sa fie incins. Repetam pana terminam pieptul. Cand au fiert cartofii ii scurgem de apa, adaugam laptele, margarina si ii pisam. Punem sare dupa gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure cu snitel de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

17.02.2011, 10:51

un meniu pe gustul meu

Lau 1

17.02.2011, 11:23

multumesc fetelor,onesta iti dau dar cu varza murata nu mai am gogosari

Cris2711 1

17.02.2011, 17:34

simplu dar tare,tare bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la punga cu piure sau pranzul de duminica II