Pizza cu branza si kaizer (fara framantare)

de deyutzky in Pizza, 22 Sep 2013 | 4365 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 200 ml smantana
  • 2 oua
  • 145 gr faina
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1 lingurita praf de copt
  • Sos:
  • 2 linguri ketchup Univer
  • 4 linguri rosii pasate
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • oregano
  • busuioc
  • Umplutura:
  • branza sarata (telemea, feta )
  • kaizer
  • masline
  • 1 buc cabanos
  • cas/cascaval ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu branza si kaizer (fara framantare):

Punem intr-un bol ingredientele pentru blat: smantana, ouale, sarea si faina amestecata cu praful de copt si se mixeaza bine pana se incorporeaza totul.

Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam compozitia obtinuta.

Dam la cuptor la foc mic pt aprox 10 min pana se prinde putin compozitia, iar intre timp ne ocupam de sos si de restul ingredientelor.

Sosul:

Amestecam intr-un bol rosiile pasate cu cele 2 linguri de ketchup, sarea, piperul, oregano si busuiocul.

Kaizerul il taiem cuburi mici si cabanosul felii.

Scoatem tava din cuptor, ungem cu sosul obtinut, adaugam branza, kaizerul, cabanosul si maslinele taiate marunt.

Punem tava la cuptor pt inca 20 de minute.

Scoatem tava si adaugam cascavalul ras si mai dam la cuptor pt inca 10 minute pana se rumeneste frumos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu branza si kaizer (fara framantare)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]