Pentru aluat:
Pentru ceapa caramelizata:
Pentru ciuperci:
Pentru aluatul de pizza, drojdia se sfărâmă într-o farfurie și se adaugă sarea. Se amestecă cu o furculiţă până se lichefiază.
Într-un bol se așează făina, se face o mică adâncitură în mijloc şi se adaugă drojdia, apa, zahărul si uleiul. Se amestecă până devine un aluat omogen. Pe o suprafaţă presărată cu făină, se frământă 10 minute.
Se aşează înapoi în bol şi se acoperă cu un prosop umed. Se lasă la loc cald până îşi dublează volumul, aproximativ 1 oră.
După expirarea timpului, se împinge alutul în jos pentru a scoate aerul din el. Cu mâinile unse cu ulei de măsline se modelează aluatul în formă circulară de mărimea dorită.
Într-o tigaie se încălzește puțin ulei de măsline, se adaugă ceapa și se găteste la foc mic pentru 10-15 minute, până când ceapa are o culoare brun închis, amestecând continuu pentru a evita arderea acestora.
Intr-o tigaie, se incalzesc 2 linguri de unt. Se adauga ciupercile si se lasa la gatit, fara sa se amestece, 5-7 minute. Se amesteca si se adauga sare si piper. Se mai gatesc pana cand toata apa s-a evaporat si au devenit usor crocante. Se adauga restul de unt si se lasa pana cand ciupercile s-au caramelizat.. Se adaugă usturoiul, se gatesc 10 secunde, apoi se adauga otetul balsamic. Se lasa la gatit 1-2 minute, amestecand, pana cand otetul a imbracat ciupercile.
Se aseaza ceapa caramelizata pe blatul/ blaturile de pizza, apoi ciuperci si bucati de Brie. Se presara funzulite de rozmarin si se stropeste cu ulei de masline.
Se gateste la 200 de grade 7-9 minute.