Pizza cu de toate

de mamaieelena in Pizza, 16 Iul 2012 | 4362 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400-450g faina
  • 250g iaurt
  • sare
  • 2 linguri ulei
  • 20g drojdie proaspata

Umplutura;

  • 300g cabanos
  • 200g sunculita
  • 20buc.masline negre fara samburi
  • 1 borcan cu ciuperci taiate(350g)
  • 1/2ardei gras verde am pus eu
  • 1 ou
  • 150g cascaval ras
  • Ketchup
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu de toate:

Intr-un castron se framanta coca din ingredientele de mai sus;faina,drojdie,sare, iaurt si la sfarsit uleiul.Se obtine un aluat nu prea tare si se lasa la crescut.

Intre timp sa porneste cuptorul si se maruntesc tot ce se pune deasupra pe coca.si fiecare se pune intr-un castronel separat;cabanosul,sunculita,maslinele se vor taia rondele,ardeiul se taie fasii subtiri,ciupercile daca sunt prea mari se mai maruntesc deasemeni si cascavalul se rade deci totul sa fie pregatit.

Acum aluatul a crescut si in tava aragazului se pune folie de copt ,se intinde cu sucitorul foaia si se pune in tava,peste ea se pune oul pe care cu o pensula intindem pe toata suprafata  aluatului.Peste acesta se vor pune pe rand toate ingredientele,repartizate in mod egal si la sfarsit se pune ketchup-ul si cascavalul ras,Se da la cuptor pentru 30-40 de minute depinde de aragazul fiecaruia la 200 de grade.

Pofta buna, 

TIPS-URI

1

Imi pare rau ca nu sunt prea reusite pozele dar cu prima ocazie le voi face si mai bine

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu de toate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza italiana