Pizza cu sunca presata si ciuperci

de Constelatialeu in Pizza, 25 Sep 2013 | 7716 vizualizari

 

Epopeea continua,deci pizza,ca ea este MissBucataras pana pe 15 octombrie......Asta-i pizza de nesatuli,ca e mare si cu de toate...
PS.Pizza asta am impartit-o cu niste prieteni...parol ca mi-au zis de sanatate....si n-a crapat nici unul,sunt toti in stare functionala....

 

INGREDIENTE

blat

  • 800 g faina
  • 50 g drojdie
  • 6 linguri ulei
  • 16 g sare
  • 10 g zahar
  • 300 ml lapte

Umplutura

  • 300 g ciuperci
  • 400 g pulpa rosii
  • 300 g sunca praga
  • 150 g masline
  • 250 g cascaval
  • piper
  • ketchup univer
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sunca presata si ciuperci:

Intr-un castron mare punem faina,in mijloc punem drojdia,cu sare,zahar si un pic de lapte caldut ,amestecam un pic si lasam 15 min sa creasca.

Dupa ce a crescut,adaugam uleiul si laptele caldut si framantam bine aluatul pana se dezlipeste de maini.

20 min framantam si trantim de blatul de lucru aluatul pana face basicute,apoi il lasam la crescut cca 1 ora.

Cand blatul a crescut il intindem in tava,intepam foaia cu furculita,peste el turnam pulpa de rosie amestecata cu maslinele si cascavalul ras si piper dupa gust.

Deasupra asezam ciupercile si sunca presata in functie de imaginatie

Bagam tava la cuptorul preincalzit cca 25-30 min,fiecare in functie de cuptorul pe care-l are.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sunca presata si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]