Aluat - amestecam faina cu sare, zahar si facem o gaura in mijloc, adaugam ouale batute, untul topit, drojdia dizolvata in putina apa. Incepem sa framantam adaugand treptat apa calduta. Framantam un aluat care nu se lipeste de maini, acoperim si lasam la dospit cca 30 min.
Pregatim sosul - amestecam ingredintele intr-un bol adaugand condimente dupa gust.
Intindem pe masa infainata aluatul in forma dreptunghiulara de cca 1 cm grosime-ungem cu sosul pregatit, adaugam cascaval, telemea data prin razatoare si taiem patrate.
Pe fiecare patrat adaugam cate o felie de salam si masline.
Asezam bucatile de aluat una peste alta, apoi le asezam in tava de cozonac tapetata cu hartie de copt.
Acoperim si mai lasam la dospit cca 20 min,adaugam cascavl ras deasupra si dam la cuptorul incalzit pana se rumeste frumos cca 30 min.