Placinta cu ghebe

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 2 Noi 2015 | 4014 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr branza sarata
  • 200 gr ghebe proaspete
  • 4 linguri cu smantana
  • 5 oua potrivite
  • 4 foi de placinta
  • Pentru uns: un ou si o lingura cu smantana
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu ghebe:

Spalam foarte bine ghebele si le frigem pe tava de aragaz.

Intre timp faramam branza, adaugam ouale si smantana, omogenizand totul.

Intr-un vas de yena, uns cu unt, intindem foile de placinta si turnam compozitia de branza, dupa care adaugam ghebele fripte.

Ungem foile de deasupra cu ou batut amestecat cu smantana si dam vasul la cuptor pana ce placinta se rumeneste frumos.

Se lasa la racit in cuptor.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Daca branza nu este suficient de sarata, se poate adauga sare dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu ghebe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu ghebe