Placinta de dulma

de ionela2682 in Dulciuri, 19 Oct 2010 | 6121 vizualizari

 

Dulma =dovleac din recolta soacrei!

 

INGREDIENTE

  • 1 cana apa calduta
  • sare
  • 1 plic praf de copt
  • dulma rasa
  • zahar
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta de dulma:

Se face un aluat din apa,faina,sare si praf de copt ,potrivit de tare

-SE imparte in 8 bucati egale

-se intind foi subtiri,

-se insira dulmaua rasa pe jumatate de foaie,se presara zahar dupa gust peste ea,iar  cealalta jumatate d efoaie se unge cu ulei

-se ruleazastrans

-se procedeaza la fel si cu celelante foi

-se asza in tava se unge cu ulei si se da la cuptor pana se rumeneste

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta de dulma" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

epurasha2bb 1

19.10.2010, 22:17

minunata ! vai cum arata! mor de pofta! nici eu nu am auzit de dulam dar dovleacul mi-e tare drag! 5 furculite!cu aplauze!

ionela2682 1

20.10.2010, 14:35

Ce dragute sunteti!
fINA LA ALUAT faina cred ca intra vreo 200-300 g ,mai multa intra la intins foile,trebuie sa presari multa faina,ca la taitei,sa iasa foaia foarte subtire!

mihaelar63 1

20.10.2010, 16:38

te rog sa ne pui si traducerea
arata atat de fina, faci hap ... si gata ....

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu branza si iaurt