Placinta de dulma

de ionela2682 in Dulciuri, 19 Oct 2010 | 6361 vizualizari

 

Dulma =dovleac din recolta soacrei!

 

INGREDIENTE

  • 1 cana apa calduta
  • sare
  • 1 plic praf de copt
  • dulma rasa
  • zahar
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta de dulma:

Se face un aluat din apa,faina,sare si praf de copt ,potrivit de tare

-SE imparte in 8 bucati egale

-se intind foi subtiri,

-se insira dulmaua rasa pe jumatate de foaie,se presara zahar dupa gust peste ea,iar  cealalta jumatate d efoaie se unge cu ulei

-se ruleazastrans

-se procedeaza la fel si cu celelante foi

-se asza in tava se unge cu ulei si se da la cuptor pana se rumeneste

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta de dulma" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

epurasha2bb 1

19.10.2010, 22:17

minunata ! vai cum arata! mor de pofta! nici eu nu am auzit de dulam dar dovleacul mi-e tare drag! 5 furculite!cu aplauze!

ionela2682 1

20.10.2010, 14:35

Ce dragute sunteti!
fINA LA ALUAT faina cred ca intra vreo 200-300 g ,mai multa intra la intins foile,trebuie sa presari multa faina,ca la taitei,sa iasa foaia foarte subtire!

mihaelar63 1

20.10.2010, 16:38

te rog sa ne pui si traducerea
arata atat de fina, faci hap ... si gata ....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de oanapl 8

ieri la 13:03

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert placinta cu mere si foietaj