Placinta pasiunii

de Bucataras in Dulciuri, 18 Dec 2015 | 5620 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Crusta:
  • 30g margarina topita de floarea soarelui
  • 175g din cereale Nestlé Fitness
  • Umplutura:
  • 200g crema de branza dietetica
  • 200g iaurt natural dietetic
  • 50g zahar
  • 1 lingurita de esenta de migdale
  • 240 suc fructul pasiunii
  • 1 lingura de gelatina dizolvata in ¼ ceasca de apa calduta
  • 2 fructele pasiunii
  • 2 mandarine mari
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta pasiunii:

 
1. Amestecati ingredientele pentru crusta si presati-le intr-o tava unsa si presarata cu faina. Coaceti crusta timp de 8 minute in cuptorul incalzit la 180°C.
2. Folosind un mixer mic, amestecati iaurtul, crema de branza, zaharul si esenta de migdale pana obtineti o pasta fina.
3. Intr-o cratita mica, dati in clocot sucul si dati deoparte de pe foc, adaugati pudra de gelatina si pulpa de la fructele pasiunii. Puneti din nou la foc mic si lasati pe foc pana se ingroasa.

4. Intindeti crema de branza pe crusta de placinta racita, puneti feliile de mandarine deasupra si turnati glazura de fructul pasiunii. Refrigerati timp de cel putin 30 de minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta pasiunii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Poale-n brâu (plăcintă cu brânză)