Pomana porcului cu vin si portocala

de Bucataras Monica in Porc, 12 Mar 2016 | 4085 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 5 catei usturoi
  • 1 portocala
  • sare
  • rozmarin
  • busuioc
  • vin rosu
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pomana porcului cu vin si portocala:

Se spala si se  portioneaza carnea si se lasa la calit in 2 linguri de untura/ulei incins.

Dupa vreo 15 minute, se adauga 1 cana de apa si se lasa la fiert la foc mic alte 15-20 de minute.

Cand lichidul a scazut, adaugam un pahar vin rosu, sucul de la portocala  si mai lasam putin sa se parfumeze carnea. Spre sfarsit asezonam cu busuioc, rozmarin, sare, piper si coaja de la portocala taiata feliute.

Se serveste calda cu mamaliguta si muraturi! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pomana porcului cu vin si portocala" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]