Pomana porcului cu vin si portocala

de Bucataras Monica in Porc, 12 Mar 2016 | 3863 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 5 catei usturoi
  • 1 portocala
  • sare
  • rozmarin
  • busuioc
  • vin rosu
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pomana porcului cu vin si portocala:

Se spala si se  portioneaza carnea si se lasa la calit in 2 linguri de untura/ulei incins.

Dupa vreo 15 minute, se adauga 1 cana de apa si se lasa la fiert la foc mic alte 15-20 de minute.

Cand lichidul a scazut, adaugam un pahar vin rosu, sucul de la portocala  si mai lasam putin sa se parfumeze carnea. Spre sfarsit asezonam cu busuioc, rozmarin, sare, piper si coaja de la portocala taiata feliute.

Se serveste calda cu mamaliguta si muraturi! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pomana porcului cu vin si portocala" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Costițe de porc si cartofi la cuptor