Snitele de porc in crusta de fulgi de porumb

de katty in Porc, 29 Oct 2017 | 10871 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc(cotlet)
  • sare
  • piper negru macinat
  • chilli
  • 150 gr iaurt
  • 4 oua
  • 2 linguri faina alba
  • usturoi granulat
  • fulgi de porumb
  • 2-3 linguri ulei
Portii: 7
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc in crusta de fulgi de porumb:

Spalam carnea, o stergem bine, apoi o taiem feliute subtiri, pe care le mai batem putin cu ciocanul de snitele.

Intr-un castron punem iaurtul, sare, piper si bucatile de carne. Le masam bine, astfel ca fiecare bucata sa fie acoperita de amestecul cu iaurt. Acoperim castronul si il lasam la  frigider pentru 1-2 ore. Batem ouale cu sare, piper, chilli, usturoiul granulat si faina, pana obtinem un amestec omogen.

Fulgii de porumb ii sfaramam putin si ii punem intr-un castron. Trecem fiecare bucata de carne mai intai prin amestecul  de ou, apoi prin fulgii de porumb si o asezam pe o tava pe hartie de copt. Stropim cu putin ulei si dam tava la cuptor.  Cand snitelele s-au rumenit dedesubt, le intoarcem pe partea cealalta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc in crusta de fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cus-cus cu pulpa de porc