Prajitura Chinezoaica

de La Ancuta in Prajituri, 24 Noi 2011 | 29716 vizualizari

COMENTARII (59)

La Ancuta 1

27.11.2011, 17:57

Mena te mai astept sau o mananc eu pe toata?

La Ancuta 1

27.11.2011, 17:58

gaby chiar ca este buna

La Ancuta 1

27.11.2011, 17:58

Multumesc Mirela

La Ancuta 1

27.11.2011, 18:00

Horia multumesc pentru aprecieri. Cat despre denumire, presupun ca acest nume vine de la glazura galbena

La Ancuta 1

27.11.2011, 18:01

Alinutza

aziz 1

28.11.2011, 08:48

o facea o vecina de-a noastra ..valei ce apetisanta imi parea ca si acum dealtfel

La Ancuta 1

28.11.2011, 10:26

Mona astazi sunt eu vecina ta

deyutzky 1

27.12.2011, 14:27

imi place mult

La Ancuta 1

27.12.2011, 15:07

Deyu ma bucur ca iti place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]