Prajitura cimpineana de la Ramona

de Bucataras in Prajituri, 29 Apr 2009 | 11671 vizualizari

 

Aceasta prajitura o pregatesc cu dragoste sotului meu pe nume Florian, nepotelei mele Miruna si familiei.

 

INGREDIENTE

  • smantana (400 g)
  • zahar(400g)
  • faina(400g)
  • 4 oua
  • 1 praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • esenta de vanilie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cimpineana de la Ramona:

Se bat ouale si zaharul, zaharul vanilat pana ce se topesc. Adauga treptat putin cate putin restul ingredientelor amestecand. Toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt (sau ulei) si tapetata cu faina.

Aceasta prajitura poate fi facuta cu sau fara cacao.Se ia o parte din compozitie si se amesteca in prealabil cu 2 lingurite cacao ,apoi se toarna peste restul compozitiei in tava tapetata si se pune la cuptor.Va doresc pofta buuuna!
Acasta este o prajitura simpla,gustoasa si ieftina.

Se pune la cuptor aprox. 30 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cimpineana de la Ramona" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu visine