Prajitura cu bezea

de mirela_sagi in Prajituri, 29 Apr 2012 | 4457 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de margarina
  • 5 oua
  • 100 gr. Zahar tos
  • 200 gr. Zahar puda (pentru bezea)
  • 150 gr. Faina
  • 3 lingurite cacao
  • 1 pahar lapte
  • 1 plic de praf de cop
  • t Gem (de orice fel)
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu bezea:

Margarina se fraca cu cele 100 gr de zahar tos pana devine o spuma, se adauga treptat galbenusurile, cacao, laptele in care s-a dizolvat praful de copt, faina cenuta.

Se toarna compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu faina.

Se coace la foc potrivit.

Se unge cu gem, si apoi se pune deasupra bezeaua (obtinuta din albusele ramase in care se adauga cele 200 gr zahar pudra) si se mai da putin la cuptor (cu grija sa nu se ingalbeneasca).

Este gata atunci cand nu se mai lipeste bezeaua de deget.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu bezea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura " Cenusareasa"